Εξηγήσεις απαιτεί από τον Οζγκιουργκούν ο Ερχουρμάν για τα $700.000

Εξηγήσεις απαιτεί από τον Οζγκιουργκούν ο Ερχουρμάν για τα $700.000

Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Τουφάν Ερχουρμάν κάλεσε τον ηγέτη του Κόμματος Εθνικής Ενότητας Χουσείν Οζγκιουργκούν να δώσει εξηγήσεις για τα δημοσιεύματα που αφορούν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα μιλώντας κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ο κ. Ερχουρμάν δήλωσε ότι η σιωπή του κ. Οζγκιουργκούν για το θέμα είναι απαράδεκτη και πρόσθεσε ότι θα πρέπει είτε να δώσει εξηγήσεις είτε να αποσυρθεί από τις εκλογές.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο κ. Οζγκιουργκούν  θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τα $700.000 που πήρε από ένα τραπεζικό λογαριασμό σε μια ημέρα. Η σιωπή του βλάπτει την εμπιστοσύνη των πολιτών στην πολιτική, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE