Εγκρίθηκε από τη Βουλή των ΗΠΑ η μεταρρύθμιση του φορολογικού κώδικα

Εγκρίθηκε από τη Βουλή των ΗΠΑ η μεταρρύθμιση του φορολογικού κώδικα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε σήμερα το νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος στις ΗΠΑ.

Το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει σαρωτικές φορολογικές περικοπές θα σταλεί τώρα στη Γερουσία που αναμένεται ότι θα το υπερψηφίσει αργά απόψε ή τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Η πρώτη μεταρρύθμιση του φορολογικού κώδικα μετά από 30 χρόνια μπορεί να επικυρωθεί από τον Πρόεδρο της χώρας Ντόναλντ Τραμπ ακόμη και αύριο, εφόσον και τα δύο Σώματα του Κογκρέσου την εγκρίνουν.

 

 

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE