ΠΑΦΟΣ: Θα πληρώσει μια μικρή περιουσία για τον ζωντανό λαγό που πέταξε από το αυτοκίνητο

ΠΑΦΟΣ: Θα πληρώσει μια μικρή περιουσία για τον ζωντανό  λαγό που πέταξε από το αυτοκίνητο

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 25 χιλιάδων ευρώ, σε 62χρονο από την Πέγεια, εξέδωσε η Αστυνομία, για υπόθεση λαθροθηρίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν όχημα στην περιοχή Τοξεύτρας στην Πέγεια, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα. Κατά την ανακοπή ο συνοδηγός έριξε από το αυτοκίνητο ένα ζωντανό λαγό, ο οποίος κατασχέθηκε ως τεκμήριο.

Ακολούθως τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας. Από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι το ένα πρόσωπο ηλικίας 65 ετών δεν είχε άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου, και κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης μεταφοράς κυνηγετικού όπλου, για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαιοσύνης

Σε ότι αφορά τον 62χρονο, εκδόθηκε εναντίον του εξώδικο 25 χιλιάδων ευρώ. 'Εχει δικαίωμα αποπληρωμής του για διάστημα ενός μηνός .

Σημειώνεται για δεν προέκυψε τίποτε εναντίον του τρίτου προσώπου, ηλικίας 28 ετών, που επέβαινε του οχήματος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE