Η ατάκα «Δόξα σοι ο Θεός» και όλα όσα δήλωσε ο Κύπριος παίκτης

Η ατάκα «Δόξα σοι ο Θεός» και όλα όσα δήλωσε ο Κύπριος παίκτης

Με το πέρας του νικηφόρου αγώνα επί της Πάφου FC ο ποδοσφαιριστής της Αλκής Ορόκλινη, Παναγιώτης Φραγκέσκου, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Ίσως η πιο σημαντική νίκη φέτος. Έπρεπε να καταβάλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δόξα σοι ο Θεός τα καταφέραμε. Βλέπουμε μπροστά, συνεχίζουμε.

Για τις ανατροπές: «Είναι θέμα πάστας ποδοσφαιριστών. Να είσαι δυο παιχνίδια πίσω στο σκορ και να το γυρίζεις δείχνει το χαρακτήρα που έχουμε. Ευχαριστούμε και αυτό τον υπέροχο κόσμο».

Για την απόδοση του: «Για μένα το σημαντικό είναι να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει. Όλα τα άλλα είναι περιττά».

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Είναι δύσκολη έξοδος αλλά θα πάμε να κερδίσουμε. Η ομάδα παίζει το παιχνίδι της και αυτό θα κάνουμε και τώρα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE