«Ενοικιαζόμενοι»… χούλιγκαν στα επεισόδια της Σερβίας!

«Ενοικιαζόμενοι»… χούλιγκαν στα επεισόδια της Σερβίας!

Οι οργανωμένοι των “Young Boys” και “Alcatraz” που ανήκουν στην ελίτ των οπαδών της Παρτίζαν στο μεταξύ τους “εμφύλιο” συμπεριέλαβαν… εκλεκτές ενισχύσεις από αρχιχούλιγκαν του κροατικού υποκόσμου. Ένας απ’ αυτούς εξέθεσε το αστυνομικό σώμα της χώρας.

Άνω κάτω έχει γίνει το αστυνομικό σώμα της Σερβίας έπειτα από την ανακοίνωση της απόδρασης ενός εκ των αρχιχούλιγκαν που “νοίκιασαν” οι οργανωμένοι της Παρτίζαν στα αιματηρά επεισόδια της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα, ο Κροάτης χούλιγκαν ο οποίος προσελήφθη από Σέρβους… ομολόγους του, κατάφερε να αποδράσει από το στρατιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν φρουρουμένος.

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως πρόκειται για επικίνδυνο κακοποιό στοιχείο ο οποίος μπήκε στη χώρα για να συμμετάσχει στα άγρια επεισόδια, στον εμφύλιο των οργανωμένων οπαδών της Παρτίζαν, γνωστών στον οπαδικό κόσμο ως “γκρόμπαρι” που στα ελληνικά σημαίνει “νεκροθάφτες”.

Ο Κροάτης, όπως έγινε γνωστό, ανήκει σε πασίγνωστη ομάδα kickboxing από το Σπλιτ που αναλαμβάνει να… νοικιάζει πρωτοπαλίκαρα, έτοιμα για μάχη σε “μπάχαλα” μεταξύ οπαδών και όχι μόνο.

Πλέον, η αστυνομία έχει αρχίσει ανθρωποκυνηγητό για τον φυγά χούλιγκαν ο οποίος είναι βαριά τραυματισμένος, ωστόσο ακόμη καταφέρνει να παραμείνει καλά κρυμμένος.

contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE