Ο λόγος που ο Σωτήρης Καϊάφας δεν ήθελε να παίζει στην Εθνική Κύπρου

Ο λόγος που ο Σωτήρης Καϊάφας δεν ήθελε να παίζει στην Εθνική Κύπρου

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Σωτήρης Καϊάφας είναι ο μεγάλος φιλοξενούμενος του Κώστα Μαλέκκου, στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super Sport Fm (104.0).

Ο Σωτήρης Καϊάφας, την μεγάλη του καριέρα την έκανε με το «τριφύλλι» στο στήθος, όμως είχε και λίγες συμμετοχές στην Εθνική Κύπρου, με τον παλαίμαχο “άσσο” της Ομόνοιας να αποκαλύπτει on air γιατί δεν ήθελε να πηγαίνει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Δεν ήθελα να πηγαίνω στην Εθνική. Παίζαμε με μεγαθήρια και ήμασταν συνέχεια σε άμυνα. Τι να έκανα μόνο μου; Δεν ήθελα να πάω αφού γινόμουν ρεζίλι»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE