«Ενοικιαζόμενοι»… χούλιγκαν στα επεισόδια της Σερβίας!

«Ενοικιαζόμενοι»… χούλιγκαν στα επεισόδια της Σερβίας!

Οι οργανωμένοι των “Young Boys” και “Alcatraz” που ανήκουν στην ελίτ των οπαδών της Παρτίζαν στο μεταξύ τους “εμφύλιο” συμπεριέλαβαν… εκλεκτές ενισχύσεις από αρχιχούλιγκαν του κροατικού υποκόσμου. Ένας απ’ αυτούς εξέθεσε το αστυνομικό σώμα της χώρας.

Άνω κάτω έχει γίνει το αστυνομικό σώμα της Σερβίας έπειτα από την ανακοίνωση της απόδρασης ενός εκ των αρχιχούλιγκαν που “νοίκιασαν” οι οργανωμένοι της Παρτίζαν στα αιματηρά επεισόδια της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα, ο Κροάτης χούλιγκαν ο οποίος προσελήφθη από Σέρβους… ομολόγους του, κατάφερε να αποδράσει από το στρατιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν φρουρουμένος.

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως πρόκειται για επικίνδυνο κακοποιό στοιχείο ο οποίος μπήκε στη χώρα για να συμμετάσχει στα άγρια επεισόδια, στον εμφύλιο των οργανωμένων οπαδών της Παρτίζαν, γνωστών στον οπαδικό κόσμο ως “γκρόμπαρι” που στα ελληνικά σημαίνει “νεκροθάφτες”.

Ο Κροάτης, όπως έγινε γνωστό, ανήκει σε πασίγνωστη ομάδα kickboxing από το Σπλιτ που αναλαμβάνει να… νοικιάζει πρωτοπαλίκαρα, έτοιμα για μάχη σε “μπάχαλα” μεταξύ οπαδών και όχι μόνο.

Πλέον, η αστυνομία έχει αρχίσει ανθρωποκυνηγητό για τον φυγά χούλιγκαν ο οποίος είναι βαριά τραυματισμένος, ωστόσο ακόμη καταφέρνει να παραμείνει καλά κρυμμένος.

contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE