ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Έτοιμα τα νομοσχέδια με τις ποινές «τσεκούρια» - Αναμένεται η γνωμάτευση του Γεν. Ελεγκτή

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Έτοιμα τα νομοσχέδια με τις ποινές «τσεκούρια» - Αναμένεται η γνωμάτευση του Γεν. Ελεγκτή

Τα πέντε νομοσχέδια για αναθεώρηση των ποινών για τις τροχαίες παραβάσεις είναι έτοιμα και σύντομα θα σταλούν στην Βουλή για ψήφιση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Μιχάλη Χατζηβασίλη στον «Φιλελεύθερο», τα πέντε νομοσχέδια που αφορούν την αναθεώρηση των ποινών για τροχαίες παραβάσεις που αποτελούν τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων ατυχημάτων, έτυχαν έγκρισης από την Νομική Υπηρεσία.

Πλέον, απομένει η γνωμάτευση του Γενικού Ελεγκτή, για το κατά πόσο θα μπορεί ένα όχημα να κατακρατηθεί από την Αστυνομία, ή αν οι αστυνομικοί θα μπορούν να στερήσουν αυτόματα την άδεια οδήγησης από οδηγούς που προβαίνουν σε συγκεκριμένες παραβάσεις.

Οι ποινές μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, θα μπορούν να διπλασιαστούν.

Τα πέντε νομοσχέδια, σύντομα θα σταλούν στην βουλή για ψήφιση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE