ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στη φυλακή γυναίκα που έκλεψε 100 χιλ. από γραφείο τελετών – Δεν καταχωρούσε τις κηδείες και έπαιρνε τα χρήματα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στη φυλακή γυναίκα που έκλεψε 100 χιλ. από γραφείο τελετών – Δεν καταχωρούσε τις κηδείες και έπαιρνε τα χρήματα

Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε 40χρονη από τη Λευκωσία, με την κατηγορία κλοπής από αντιπρόσωπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» η 40χρονη παραδέχθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ότι μαζί με ακόμη ένα πρόσωπο, που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, έκλεψαν 100 χιλιάδες ευρώ από γραφείο κηδειών.

Όπως ανάφερε η δημόσια κατήγορος, Στάλα Χατζηκωνσταντή, στο Δικαστήριο, οι δύο τους, δεν καταχωρούσαν όλες τις κηδείες που τελούσε το γραφείο σε αντίστοιχα βιβλία, με αποτέλεσμα να οικειοποιούνται τα ποσά.

Ελαφρυντικό για την απόφαση του Δικαστηρίου, ήταν ότι η κατηγορούμενη εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και ότι έχει ένα παιδί, έτσι έκρινε ως αρμόζουσα ποινή την φυλάκιση για 18 μήνες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.