ΣΥΛΛΗΨΗ 29ΧΡΟΝΟΥ ΟΠΑΔΟΥ: Υποστήριξε ότι δεν ενεπλάκη στα έκτροπα του Τσιρείου ο συλληφθέντας- Διατάχθηκε η μονοήμερη κράτησή του

ΣΥΛΛΗΨΗ 29ΧΡΟΝΟΥ ΟΠΑΔΟΥ: Υποστήριξε ότι δεν ενεπλάκη στα έκτροπα του Τσιρείου ο συλληφθέντας- Διατάχθηκε η μονοήμερη κράτησή του

Αρνείται κάθε ανάμιξή του ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΛ στα επεισόδια που συνέβησαν στο Τσίρειο Στάδιο το βράδυ της Δευτέρας 11/12.

Στην σύλληψη 29χρονου Κύπριου από την Αγ. Φύλα προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναφορικά με τα όσα τραγικά συνέβησαν στο Τσίρειο Στάδιο το βράδυ της Δευτέρας 11/12, προχώρησε την Τετάρτη 13/12 η Αστυνομία. 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 29χρονου για τα επεισόδια στο Τσίρειο – Αναγνωρίστηκε από τις φωτογραφίες

Ο 29χρονος αναγνωρίστηκε από τις φωτογραφίες που η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα ενώ ανακρινόμενος αρνείται ανάμιξη του στα επεισόδια, παραδέχεται όμως ότι βρισκόταν στο Τσίρειο στάδιο και παρακολουθούσε το παιχνίδι μεταξύ ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ.   

Σε βάρος του 29χρονου διατάχθηκε η μονοήμερη κράτησή του από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: «Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις - Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο υπό τον Πρόεδρο Τραμπ

LIVE: «Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις - Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο υπό τον Πρόεδρο Τραμπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE