Προκλητική δήλωση Τσαβούσογλου: Υπάρχουν νησιά του Αιγαίου που δεν υπάγονται σε συμφωνία

Προκλητική δήλωση Τσαβούσογλου:  Υπάρχουν νησιά του Αιγαίου που δεν υπάγονται σε συμφωνία

Υπάρχουν νησιά του Αιγαίου που δεν υπάγονται σε συμφωνία, δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο τηλεοπτικό κανάλι NTV, αν και είπε ότι η Τουρκία δεν έχει πρόβλημα με την εδαφική ακεραιότητα της Τουρκίας. 

Στις δηλώσεις του ο Τούρκος ΥΠΕΞ υποστήριξε ότι μέχρι τώρα έχουν αναθεωρηθεί πολλές συμφωνίες, έχουν προστεθεί πρωτόκολλα. “Δεν υπάρχει συνθήκη που να λέει ότι οι συμφωνίες δεν μπορούν να αναθεωρούνται. Και να επικαιροποιούνται μπορούν. Για παράδειγμα, η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου που υπογράφηκε πριν από 20 χρόνια, δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σήμερα. Για παράδειγμα οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την λέξη ‘Τούρκος’. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας λέει λοιπόν ότι όλα αυτά θα πρέπει να επανεξεταστούν”, ανέφερε.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Με αγωνία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα και με τις εικόνες εξαθλιωμένων παιδιών να κάνουν τον γύρο του κόσμου, την ίδια ώρα, που ο Βενιαμίν Νετανιάχου παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του.

BEST OF TOTHEMAONLINE