ΠΑΦΟΣ: Μπήκε σε φιλικό σπίτι έκλεψε πορτοφόλι και στη συνέχεια τράβηξε μαχαίρι

ΠΑΦΟΣ: Μπήκε σε φιλικό σπίτι έκλεψε πορτοφόλι και στη συνέχεια τράβηξε μαχαίρι

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τρίτη 12/12 ο 21χρονος που συνελήφθη στην Λευκωσία για υπόθεση διάρρηξης, κλοπής  και πρόκλησης πραγματικής βλάβης στην Πάφο. Το Δικαστήριο διέταξε την διήμερη προσωποκράτηση του 21χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο εκ των εξεταστών της  υπόθεσης Ανδρέας Τσεκούρας  ανάφερε στο Δικαστήριο  πως στο διήμερο η Αστυνομία θα προχωρήσει σε αναγνωριστικές παρατάξεις για να αναγνωριστεί ο ύποπτος  από τα θύματα τόσο από την κοπέλα που φέρεται να της απέσπασε το πορτοφόλι και την πιστωτική κάρτα όσο και από το πρόσωπο που μετέβη στον δράστη προκειμένου να επιληφθεί του θέματος της κλοπής.

Επιπρόσθετα θα γίνουν εξετάσεις από τις τράπεζες που έγινε η ανάληψη, ενώ μέχρι στιγμής όπως είπε λήφθηκαν 10 καταθέσεις ενώ αναμένεται να ληφθούν ακόμη 12 από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του υπόπτου, καθώς και συμπληρωματικές καταθέσεις από τους παραπονούμενους.

Ακολούθως ο εξεταστής της υπόθεσης Ανδρέας Τσεκούρας είπε πως θα γίνει έρευνα στην οικία του υπόπτου η οποία βρίσκεται στην Λάρνακα για τον εντοπισμό του μαχαιριού και των άλλων τεκμηρίων που κλάπηκαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 21χρονος που κατάγεται από την Συρία  μεταξύ των ημερομηνιών 29.7.2017 με 30.8.2017 φέρεται να μετέβη στην Κάτω Πάφο σε φιλικό σπίτι του και να έκλεψε το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας  της κατοικίας που περιείχε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ σε χαρτονομίσματα καθώς και την χρεωστική κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας από την οποία απέσπασε το συνολικό ποσό των 600 ευρώ .

Ακολούθως φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι ομοεθνή του που μετέβη στην κατοικία του δράστη προκειμένου να επιληφθεί του θέματος της κλοπής .

Χθες ο 21χρονος μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην διάπραξη των αδικημάτων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE