Η ένταση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ένταση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτες εικόνες-ντροπής παρακολουθήσαμε στο επεισοδιακό ντέρμπι που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (11/12) στο Τσίρειο, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ.

Ο σύζυγός της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, σε μια από τις σπάνιες στιγμές έντασης εντός των γηπέδων, τον είδαμε να διαπληκτίζεται έντονα με στέλεχος της ομάδας της ΑΕΛ. 

Στις φωτογραφίες του Savvides Press Sports Photographers που ακολουθούν φαίνεται η παρέμβαση του steward για να ηρεμήσει και να απομακρύνει τον άσσο του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Αλεξάνδρου:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE