Δημοσκόπηση SIGMA: Ξεκάθαρα σε λάθος πορεία η χώρα - Πώς κρίνουν οι πολίτες το έργο της Κυβέρνησης δύο χρόνια μετά
Κόλαφος για την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη η νέα δημοσκόπηση του SIGMA για το πολιτικό σκηνικό.
Μετά τη θετική γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα περί νομιμοποίησης του Υπουργείου Γεωργίας να προχωρήσει σε νέα συμφωνία με τη Helector, λειτουργοί του υπουργείου αναμενόταν να μεταβούν στην Κόση για να διαπραγματευτούν με τη Helector τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Η Helector συνεχίζει να διεκδικεί 21,7 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του 2016, κάτι το οποίο θα ελέγξουν οι λειτουργοί του Υπ. Γεωργίας.
Παράλληλα, όπως καταγράφεται στον κυπριακό τύπο, η συμφωνία με τη Helector δεν επεκτείνει χρονικά το συμβόλαιο με το κράτος, το οποίο λήγει το 2020. Πάντως, ο Κώστας Κληρίδης, στη γνωμάτευσή του, επικαλείται και την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.
Όπως δε εξηγείται, η Helector δεν θα πάρει περισσότερα χρήματα μέχρι το 2020, παρά τις επιπλέον ποσότητες 120.000 τόνων σκουπιδιών που θα μεταφερθούν από τον Κοτσιάτη.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις