Φλέγεται η Μέση Ανατολή – Νέοι βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας

Φλέγεται η Μέση Ανατολή – Νέοι βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας

Δεν λέει να κοπάσει η φωτιά που αναθερμάνθηκε στη Μέση Ανατολή μετά την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη


Ο ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε ξανά αεροπορικά πλήγματα και βομβαρδισμούς θέσεων της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, με αφορμή δυο ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από Παλαιστίνιους της περιοχής.


Σε ανακοίνωσή του, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι «σε αντίδραση για την εκτόξευση της ρουκέτας, ένα άρμα μάχης και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας στοχοθέτησαν θέσεις της Χαμάς στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας».


Υπενθυμίζεται ότι ο ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε επιδρομές στη Γάζα και το Σάββατο, όταν έχασαν τη ζωή τους και δύο Παλαιστίνιοι, μέλη του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς. Παράλληλα, τέσσερις Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαν στα επεισόδια που ακολούθησαν τη δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ για την Ιερουσαλήμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.