«Έκλεισε» η τηλεμαχία των υποψηφίων προέδρων – Στις 22 Ιανουαρίου η αναμέτρηση των πέντε

«Έκλεισε» η τηλεμαχία των υποψηφίων προέδρων – Στις 22 Ιανουαρίου η αναμέτρηση των πέντε

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το debate των πέντε υποψηφίων για τις προεδρικές εκλογές της 28ης Ιανουαρίου. Η τηλεμαχία θα μεταδοθεί στα πέντε μεγάλα παγκύπριας εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια.


Όπως έγινε γνωστό, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου από τους εκπροσώπους των πέντε καναλιών (ΡΙΚ, ΑΝΤ1, ΣΙΓΜΑ, ALPHA και TVONE), όπου, εκτός από την ημερομηνία, συζητήθηκε και η διαδικασία του debate.


Μετά το τέλος των δελτίων ειδήσεων των καναλιών, θα ξεκινήσει η τηλεμαχία, η πρώτη ώρα της οποίας θα αφιερωθεί στο Κυπριακό, στα ενεργειακά και στην εξωτερική πολιτική, ενώ η δεύτερη ώρα θα επικεντρωθεί στην οικονομία και στην εσωτερική διακυβέρνηση.


Στο debate θα βρεθούν οι Νίκος Αναστασιάδης, Νικόλας Παπαδόπουλος, Σταύρος Μαλάς, Γιώργος Λιλλήκας και Χρίστος Χρίστου, ενώ σκέψεις γίνονται για το πως θα κινηθούν τα κανάλια στον δεύτερο γύρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE