ΠΑΦΟΣ: Στο δικαστήριο 56χρονος για σεξουαλική εκμετάλλευση – Έδειχνε ερωτικές σκηνές σε δύο ανήλικους

ΠΑΦΟΣ: Στο δικαστήριο 56χρονος για σεξουαλική εκμετάλλευση – Έδειχνε ερωτικές σκηνές σε δύο ανήλικους

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσάγεται ο 56χρονος εναντίον του οποίου καταχωρήθηκε υπόθεση σχετικά με σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου.

Ο 56χρονος φέρεται να είχε κλείσει σε χώρο δύο ανήλικα αγόρια, στα οποία είχε δείξει εικόνες πορνό στο κινητό του. Τα παιδιά ενημέρωσαν τους γονείς τους και η υπόθεση διερευνάται από το Αρχηγείο Αστυνομίας.


Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους μέχρι την Τρίτη (12/12) που αναμενόταν να εμφανιστεί στο δικαστήριο, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, το ίδιο σκηνικό σημειώθηκε στις 27 Οκτωβρίου και στις 13 Νοεμβρίου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Δικαστηρίου στην προηγούμενη δικάσιμο για να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος ο κατηγορούμενος, υπήρξε μεγάλη αντίδραση από τις οικογένειες των παιδιών.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE