Ξεκίνημα με ΠΑΟΚ, «μαζί» Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

Ξεκίνημα με ΠΑΟΚ, «μαζί» Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

Ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι ακριβείς μέρες και ώρες που θα διεξαχθούν οι πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Τον… χορό θα ανοίξει το Τρίκαλα – ΠΑΟΚ την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, μία μέρα αργότερα θα «μπουν» Ολυμπιακός και ΑΕΚ που δοκιμάζονται στις έδρες των Πλατανιά και Παναιτωλικού αντίστοιχα, ενώ στις 21 του μήνα θα λάβει χώρα το Λαμία-Παναθηναϊκός. Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν το τριήμερο 9-11 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 19/12

Τρίκαλα-ΠΑΟΚ (19:30)

Τετάρτη 20/12

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (15:00)
Πλατανιάς-Ολυμπιακός (17:15)
Παναιτωλικός-ΑΕΚ (19:30)

Πέμπτη 21/12

Πανιώνιος-ΟΦΗ (15:00)
Λάρισα-Ξάνθη (15:00)
Λαμία-Παναθηναϊκός (17:15)
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE