Ξεκίνημα με ΠΑΟΚ, «μαζί» Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

Ξεκίνημα με ΠΑΟΚ, «μαζί» Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

Ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι ακριβείς μέρες και ώρες που θα διεξαχθούν οι πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Τον… χορό θα ανοίξει το Τρίκαλα – ΠΑΟΚ την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, μία μέρα αργότερα θα «μπουν» Ολυμπιακός και ΑΕΚ που δοκιμάζονται στις έδρες των Πλατανιά και Παναιτωλικού αντίστοιχα, ενώ στις 21 του μήνα θα λάβει χώρα το Λαμία-Παναθηναϊκός. Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν το τριήμερο 9-11 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 19/12

Τρίκαλα-ΠΑΟΚ (19:30)

Τετάρτη 20/12

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (15:00)
Πλατανιάς-Ολυμπιακός (17:15)
Παναιτωλικός-ΑΕΚ (19:30)

Πέμπτη 21/12

Πανιώνιος-ΟΦΗ (15:00)
Λάρισα-Ξάνθη (15:00)
Λαμία-Παναθηναϊκός (17:15)
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE