Δεν τόλμησε να κάνει προβλέψεις ο Μαλέκκος!

Δεν τόλμησε να κάνει προβλέψεις ο Μαλέκκος!

Ο Κώστας Μαλέκκος αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή του «Όλα Μάλε» δεν τόλμησε να κάνει προβλέψεις για τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν στην 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το Ομόνοια – Απόλλωνας και το ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ δίχως αμφιβολία ξεχωρίζουν, με τους δύο Ευρωπαίους να δίνουν τις «μάχες» τους στην κυπριακή πραγματικότητα. Ο πρώην βοηθός προπονητή στον Ερμή, τόνισε πως αυτά τα παιχνίδια είναι περίεργα στις προβλέψεις, λόγω των καταστάσεων που επικρατούν στους συλλόγους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω με μέτρα στήριξης για πολίτες των οποίων το πιστοποιητικό καταλληλότητας οχήματος έχει ακυρωθεί λόγω μη αντικατάστασης αερόσακου, νοουμένου ότι έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού.