Ο Μουρίνιο για Ρονάλντο: «Μέρος της ιστορίας του ποδοσφαίρου»

Ο Μουρίνιο για Ρονάλντο: «Μέρος της ιστορίας του ποδοσφαίρου»

O Ζοσέ Μουρίνιο αποθέωσε τον Κριστιάνο για την 5η Χρυσή Μπάλα, τόνισε πως είναι ο… νέος Πελέ, ενώ διέψευσε πως οι σχέσεις τους είναι άσχημες.

«Τα παιδιά μου δεν είδαν ποτέ τον Πελέ να παίζει, αλλά ξέρουν ποιος είναι. Σε 40 χρόνια τα παιδιά θα ξέρουν ποιος είναι ο Κριστιάνο. Πλέον, αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας του ποδοσφαίρου» και πρόσθεσε για τις σχέσεις του με τον Ρονάλντο «Εχουν γραφτεί πολλά πράγματα που ήταν ψέματα ή υπερβολικά. Το μόνο πράγμα που έχω να πω είναι πως δεν είχα ποτέ προσωπικά προβλήματα με τον Κριστιάνο και νομίζω πως το ίδιο θα πει και ο ίδιος».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο διευκρίνισε πως η σχέση του με τον Ρονάλντο δεν ήταν ούτε σαν πατέρας με γιο, ούτε σαν μεγάλος με μικρό αδελφό, αλλά τα πήγαιναν πολύ καλά ως κόουτς με παίκτη. «Μας ένωσε η επιθυμία να κερδίζουμε, η προσοχή στη λεπτομέρεια. Νομίζω πως στα τρία χρόνια που περάσαμε μαζί, ο Κριστιάνο βελτιώθηκε ως παίκτης και γω ως προπονητής. Εχω πολύ καλές αναμνήσεις».

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE