Ο Ματθαίου συγκινεί με το μήνυμα που έστειλε για τον Εγκωμίτη και διαβάστηκε on-air!

Ο Ματθαίου συγκινεί με το μήνυμα που έστειλε για τον Εγκωμίτη και διαβάστηκε on-air!

Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές έχουν ως πρότυπο τον Γιώτη Εγκωμίτη, και ολόκληρη τη γενιά που έλαμψε στη μεγαλόνησο, αλλά και στο εξωτερικό. Μάλιστα, οι «μικροί» φαίνεται πως τον απολαμβάνουν ακόμη και στο ραδιόφωνο.

Ο Νικόλας Ματθαίου που φοράει την φανέλα της Ανόρθωσης, την οποία τίμησε ο παλαίμαχος παίκτης, έστειλε μήνυμα στην εκπομπή «Όλα Μάλε» που συγκινεί, διότι έγραφε αλήθειες… «Μεγάλε Εγκωμίτη, τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ μόνο τα καλύτερα λόγια άκουγα από προπονητές και φιλάθλους. Συγχαρητήρια Γιωτη και για το ήθος σου»!

Αξίζει να αναφέρουμε πως o 45χρονος τεχνικός, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ταλαντούχο άσο που ανήκει στον «Δικέφαλο» και παίζει ως δανεικός στην «κυρία»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.