ΛΑΡΝΑΚΑ: Αστυνομία στο Γραφείο Ευημερίας – Αλλοδαποί διαμαρτύρονται για την οικονομική βοήθεια

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αστυνομία στο Γραφείο Ευημερίας – Αλλοδαποί διαμαρτύρονται για την οικονομική βοήθεια

Υπό τον φόβο επεισοδίων μέλη της Αστυνομίας έφτασαν στο χώρο του Γραφείου Ευημερίας στη Λάρνακα το μεσημέρι της Παρασκευής, αφού περίπου 30 αλλοδαποί διαμαρτύρονταν έντονα για την οικονομική βοήθεια που λαμβάνουν.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, μέλη της έφτασαν στο χώρο για πρόληψη οποιασδήποτε κλιμάκωσης της έντασης, μετά από σχετική ενημέρωση.

Μέχρι και τη 1:30 το μεσημέρι δεν έχει αναφερθεί οποιοδήποτε σοβαρό επεισόδιο και όπως δείχνουν τα πράγματα αποφεύχθηκαν τα όποια έκτροπα πιθανόν να δημιουργούνταν, ενώ δεν αποκλείεται η έγκαιρη παρουσία της Αστυνομίας να έπαιξε καταλυτικό ρόλο.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE