Επίσκεψη Ερντογάν Κομοτηνή: Υποδοχή «εθνάρχη» από τη μουσουλμανική μειονότητα – Χειροκροτήματα και ανθοδέσμες

Επίσκεψη Ερντογάν Κομοτηνή: Υποδοχή «εθνάρχη» από τη μουσουλμανική μειονότητα – Χειροκροτήματα και ανθοδέσμες

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, έφτασε στις 12:15 στο τζαμί Κιρ Μαχαλλε στην Κομοτηνή ο Ερντογάν συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και μέλη της τουρκικής αποστολής της κυβέρνησης, ενώ παράλληλα μουσουλμάνοι της περιοχής φώναζαν το όνομα του.

Θερμότατη υποδοχή, που μοιάζει με αυτή «εθνάρχη» επεφύλαξαν μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που βρίσκονταν έξω από το τζαμι, στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που είχαν συγκεντρωθεί και φώναζαν ρυθμικά το όνομα του και χειροκροτούσαν, ενώ μικρά παιδιά του πρόσφεραν ανθοδέσμες, αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας ίπταται πάνω από τον χώρο της επίσκεψης, ενώ δρόμοι γύρω από το τζαμί έχουν αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας.

Ο κ. Ερντογάν στη 1:30 το μεσημέρι τις Παρασκευής 8/12, θα παρακαθίσει σε γεύμα σε ξενοδοχείο και στις 4 το απόγευμα θα αναχωρήσει για Τουρκία μέσω αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE