ΛΕΜΕΣΟΣ: 19 χρόνια φυλάκισης για την υπόθεση των 95 κ. κοκαΐνης στον Ζωδιάτη

ΛΕΜΕΣΟΣ: 19 χρόνια φυλάκισης για την υπόθεση των 95 κ. κοκαΐνης στον Ζωδιάτη

strong> Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο στη Λεμεσό  επέβαλε την  Τετάρτη 06/12, 19 χρόνια ποινή φυλάκισης στον δεύτερο κατηγορούμενο για την υπόθεση των 95 κιλών κοκαΐνης.

Πρόκειται για τον 35χρονο Γιώργο Ζωδιάτη από τη Λάρνακα που κρίθηκε ένοχος στις αρχές Νοεμβρίου μετά από πολύμηνη δικαστική διαδικασία.

Η υπόθεση ήρθε στο φως στις 24 Μαρτίου του 2015, όταν μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν όχημα τύπου βαν φορτωμένο κοκαΐνη στην περιοχή Μουταγιάκας.

Το όχημα προηγουμένως ήταν σταθμευμένο στον Εναέριο.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ είχαν συλλάβει τότε τρία άτομα.

Ο οδηγός του βαν ήταν μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος Στέλιος Καλλής από το Παραλίμνι, ο οποίος ήταν υπόδικος από τον Μάρτιο του 2015 αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών μαζί με τον συγκατηγορούμενο του, απαλλάγηκε των κατηγοριών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE