ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αθωώθηκε ο Στ. Καλλής για την υπόθεση με τα 95 κ. κοκαΐνης – Α. Δημητρίου: «Το τελευταίο κάστρο στην Κύπρο είναι η δικαιοσύνη…»

ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αθωώθηκε ο Στ. Καλλής για την υπόθεση με τα 95 κ. κοκαΐνης – Α. Δημητρίου: «Το τελευταίο κάστρο στην Κύπρο είναι η δικαιοσύνη…»

Μια αθώωση και μια καταδίκη για την γνωστή υπόθεση με τα 95 κιλά κοκαΐνης...

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Καλλής που ήταν υπόδικος από τον Μάρτιο του 2015, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών, αθωώθηκε από το δικαστήριο. Ο έτερος κατηγορούμενος καταδικάστηκε και η ποινή του θα ανακοινωθεί σε δικάσιμο που ορίστηκε για κατοπινό στάδιο. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 24 Μαρτίου του 2015 στην περιοχή του εναερίου στην Λεμεσό και είχαν συλληφθεί οι δυο προαναφερθέντες για κατηγορίες κατοχής και εμπορίας μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης (95 κιλά). Έκτοτε κρατούνταν ως υπόδικοι. Το δικαστήριο μετά από πολύμηνη διαδικασία που διήρκεσε περίπου 1,5 χρόνο, χρονικό διάστημα κατά το οποίο πραγματοποιήθηκαν 60 με 70 δικάσιμοι, έκρινε πως ο Στέλιος Καλλής ήταν αθώος, ενώ καταδίκασε τον άλλο κατηγορούμενο. Ο δικηγόρος του αθωωθέντα, Αντώνης Δημητρίου, σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη, έκανε λόγο για δικαίωση του πελάτη του, ενώ ανέφερε στο ThemaOnline ότι «το τελευταίο κάστρο που υπάρχει την Κύπρο είναι η δικαιοσύνη και ευτυχώς για την κοινωνία μας είναι απόρθητο». Τον αθωωθέντα Στ. Καλλή εκπροσώπησε ο δικηγόρος Αντώνης Δημητρίου, μαζί με τις Αλεξάνδρου, Χριστοφή και Καραμανή (δικηγορικά γραφεία "Δημητρίου & Δημητρίου ΔΕΠΕ"), ενώ τον έταιρο κατηγορούμενο εκπροσωπούσε άλλο δικηγορικό γραφείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE