To νεότερο με Καρλάο…

To νεότερο με Καρλάο…

Ως γνωστόν ο Βραζιλιάνος αμυντικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου στο ΓΣΠ και έγινε καταναγκαστική αλλαγή.

Ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη τύπου πριν από το ματς με την Τότεναμ ρωτήθηκε σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής απατώντας χαρακτηριστικά «Για τον Καρλάο θα δούμε αύριο. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του».

Σύμφωνα και με την δήλωση του Ελλαδίτη κόουτς, φαίνεται ότι ο Βραζιλιάνος μπακ των “γαλαζοκιτρίνων” δύσκολα θα προλάβει τον κρίσιμο αγώνα κόντρα στους Λονδρέζους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE