Ίσως μόνο ο Καϊάφας

Ίσως μόνο ο Καϊάφας

Στην κατάσταση που βρίσκεται η Ομόνοια σήμερα, η καλύτερη λύση ίσως να ήταν ένα δικό της παιδί, να είναι αποδεκτό από τον κόσμο και να γνωρίζει το τι εστί Ομόνοια.

Ένα τέτοιο πρόσωπο την δεδομένη στιγμή είναι ο Κωστάκης Καϊάφας ο οποίος ξέρει από πρώτο χέρι την νοοτροπία του κόσμου, την φιλοσοφία της Ομόνοιας και το βάρος που έχει αυτή η φανέλα.

Σίγουρα στην Ομόνοια θα εξετάσουν πολλές περιπτώσεις όμως παρά να ρισκάρουν με οποιοδήποτε ξένο και άγνωστο προπονητή ίσως ο ιδανικός την δεδομένη στιγμή να είναι ο Κωστακής Καϊάφας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE