Το παρασκήνιο των παραιτήσεων…

Το παρασκήνιο των παραιτήσεων…

Δυο παραιτήσεις έφερε η χθεσινή μέρα στον Ολυμπιακό. Του προπονητή Χρύση Μιχαήλ, βασικά ήταν πρόθεση, για να… διαπιστώσει την αντίδραση της διοίκησης. 

Από τη στιγμή που βγήκε ο πρόεδρος Σεραφείμ και είπε ότι δεν την κάνουν αποδεκτή, δεν νομίζουμε να αλλάξουν τα πράγματα στη σημερινή συνεδρία.

Δεν ήταν τόσο η ήττα που δέχθηκε χθες ο Ολυμπιακός από τη Δόξα, που οδήγησε τον Χρύση Μιχαήλ στην απόφαση να θέσει εαυτόν ενώπιον της διοίκησης. Είναι άλλα πράγματα που συμβαίνουν στην ομάδα, τα οποία επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία της. Πληρωμές παιχτών και άλλα. 

Ο Γενικός Γραμματέας Πέτρος Πέτρου, όπως πληροφορείται η στήλη, οι λόγοι αρχής που επικαλέστηκε για τη δική του παραίτηση, σχετίζονται με την απόφαση του Προέδρου Σεραφείμ να προκαταλάβει όλη τη διοίκηση πριν κάτσει σε συνεδρία…  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE