Το σκέφτεται για Φελτχούϊζεν ο Πάμπος…

Το σκέφτεται για Φελτχούϊζεν ο Πάμπος…

Όλοι είπαμε ότι για τον Πάμπο είναι… καμένο χαρτί ο Φελτχούϊζεν. Κυρίως μετά την απόφαση του να μην τον βάλει στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. 

Κι όμως ο Κύπριος τεχνικός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάνει σκέψεις να επαναφέρει τον 31χρονο κίπερ κάτω απο τα δοκάρια στο ντέρμπι της Δευτέρας με την ΑΕΚ στην “Αρένα”. 

Επειδή προφανώς δεν του… έδωσε το κάτι παραπάνω στα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Δόξα ο Αντρέας Χριστοδούλου, ο προπονητής των πρασίνων, προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Πιτ, ελπίζοντας ότι επιτέλους θα ανταποκριθεί ικανοποιητικά. 

Εξ άλλου στην Ομόνοια, φέρεται να προτάθηκε ο Ρουμάνος τερματοφύλακας Μπρανέσκου, ο οποίος πριν μερικά χρόνια ήταν στο δικό τους ρόστερ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

LIVE: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες στο Οβάλ Γραφείο για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE