Ρεκόρ στις κόκκινες ο παικταράς της Ρεάλ!

Ρεκόρ στις κόκκινες ο παικταράς της Ρεάλ!

Τις 19 κόκκινες κάρτες έφτασε ο Σέρχιο Ράμος στη La Liga και έγινε ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες αποβολές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Σέρχιο Ράμος αποβλήθηκε στο ματς της Ρεάλ στο «Σαν Μαμές», κόντρα στην Αθλέτικ, γράφοντας ιστορία.

Ο αρχηγός της Ρεάλ έφτασε τις 19 κόκκινες κάρτες στην La Liga, κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος!

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE