Στο «Χ» έμεινε η Αταλάντα!

Στο «Χ» έμεινε η Αταλάντα!

Τορίνο και Αταλάντα αναδείχθηκαν ισόπαλες στο «Stadio Olimpico Grande Torino» (1-1) και συνεχίζουν να ισοβαθμούν στο ιταλικό πρωτάθλημα, με 20 ποντους.

Το σκορ άνοιξε στο 45ο λεπτό ο Καμερουνέζος διεθνής κεντρικός αμυντικός της «Γκρανάτα», Νικολάς Ενκουλού, με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σέρβου επιτελικού μέσου Αντέμ Λιάιτς, ωστόσο ο σύλλογος του Μπέργκαμο κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1, με ωραίο αριστερό πλασέ του πολύπειρου Σλοβένου χαφ Γιόζιπ Ίλισιτς, μετά από κάθετη πάσα του 22χρονου επιθετικού Αντρέα Πετάνια, στο 54ο λεπτό του αγώνα.

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE