Το απίθανο αρνητικό ρεκόρ της άμυνας!

Το απίθανο αρνητικό ρεκόρ της άμυνας!

Ο Απόλλων Σμύρνης άνοιξε το σκορ στο «Καραϊσκάκης» και έδωσε συνέχεια σε ένα απίθανο αρνητικό ρεκόρ που έχει φέτος η άμυνα του Ολυμπιακού.

Για ακόμα ένα επίσημο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός απέτυχε να κρατήσει το μηδέν πίσω κάτι που έχει γίνει φέτος 20 φορές σε 25 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ο Ελμπάζ έκανε το 0-1 για τον Απόλλωνα Σμύρνης και φανέρωσε για μία ακόμα φορά μία σημαντική παθογένεια των «ερυθρολεύκων» που δέχθηκαν γκολ για έκτο σερί ματς (είχαν προηγηθεί αυτά με Πλατανιά, Λεβαδειακό, Σπόρτινγκ, Κέρκυρα και Κισσαμικό) και δείχνουν ευάλωτοι σε κάθε παιχνίδι.

Τα μοναδικά παιχνίδια που οι Πειραιώτες κράτησαν το μηδέν πίσω είναι αυτά απέναντι σε Ριέκα (εκτός), Λαμία (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), Αχαρναϊκό (εκτός) και… Μπαρτσελόνα (εντός)!

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE