Διορίστηκε ο ερευνών λειτουργός για την υπόθεση Λοϊζίδου

Διορίστηκε ο ερευνών λειτουργός για την υπόθεση Λοϊζίδου

Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων ερευνών λειτουργός για την υπόθεση Λοϊζίδου

To Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε τον Διευθυντή του Τμήματος Τελωνείων Δημήτρη Χατζηκωστή ως ερευνώντα λειτουργό για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας για το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με την Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Ελένη Λοϊζίδου, ανακοίνωσε μετά την συνεδρίαση του Υπουργικού, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE