ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Μυστήριο με την βόμβα σε παλιό αυτοκίνητο του Χατζησάββα – TNT με πυροκροτητή

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Μυστήριο με την βόμβα σε παλιό αυτοκίνητο του Χατζησάββα – TNT με πυροκροτητή

Μυστήριο για την ώρα επικρατεί γύρω από την υπόθεση τοποθέτησης βόμβας σε παλιό αυτοκίνητο του δολοφονηθέντος Κυριάκου Χατζησάββα. Ο τελευταίος ως γνωστόν δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι (22/10) στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Αγία Νάπα.

Του Φάνη Μακρίδη

Το μυστήριο έγκειται στο εξής απλό γεγονός: Το αυτοκίνητο ήταν παλιό και δεν χρησιμοποιείτο από τον 47χρονο. Το είχε εντοπίσει ο αδερφός του μετά το θάνατο του σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας. Αν λοιπόν επεδίωκε κάποιος να βγάλει από την μέση τον Χατζησάββα, η τοποθέτηση βόμβας σε ένα όχημα που δεν χρησιμοποιούσε ο τελευταίος, δεν είχε κάποια λογική.

Οι ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου, προσπαθούν να βρουν απαντήσεις. Ίσως το έργο τους να υποβοηθηθεί από τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων που θα γίνουν στον εκρηκτικό μηχανισμό.

Να σημειωθεί ότι η εκρηκτική ύλη, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ήταν TNT, ενώ ο πυροκροτητής ήταν τέτοιου τύπου ώστε να πυροδοτείται με τηλεχειριστήριο. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στον δεξή μπροστινό τροχό.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω αυτοκίνητο βρισκόταν σε συνεργείο στην Ξυλοφάγου για επιδιόρθωση, μετά από διευθετήσεις που είχε κάνει ο αδερφός του θύματος της δολοφονικής ενέργειας (όπως σημειώσαμε το εντόπισε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας μετά τον θάνατο του αδερφού του). Τον εκρηκτικό μηχανισμό εντόπισε μηχανικός.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top