Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Στον ΑΠΟΕΛ γνώριζαν για αυτό το πρόβλημα, όμως τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαiριστής αποφάσισαν να αφήσουν για μεταγενέστερο στάδιο χωρίς να ορισθεί συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.
Ωστόσο, ο μέσος των «γαλαζοκιτρίνων» με το πέρασμα του χρόνου, νιώθει περισσότερο τις ενοχλήσεις πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να περάσει από χειρουργείο το συντομότερο.
Στην περίπτωση που ο Βίνι περάσει από το «νυστέρι», το πιο πιθανό σενάριο είναι να διαγραφεί και από τον κατάλογο καθώς θα απουσιάσει για αρκετό χρονικό διάστημα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις