Ταξίδι-αστραπή στη Βουλγαρία!

Ταξίδι-αστραπή στη Βουλγαρία!

Ταξίδι στη Βουλγαρία για να παρακολουθήσουν κάποιες αναμετρήσεις του τοπικού πρωταθλήματος, ετοίμασε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Πάμπος Χριστοδούλου, μαζί με τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Μάκη Παπαϊωάννου.

Ο Κύπριος τεχνικός παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και θα μεταφερθεί στην Βουλγαρία μαζί με τον Μάκη Παπαϊωάννου. Αρκετά πιθανό είναι το ταξίδι να έχει μεταγραφικούς στόχους με τον Πάμπο Χριστοδούλου να θέλει να κινηθεί γρήγορα στο… παζάρι για τη προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Η επιστροφή τους στην Κύπρο αναμένεται για το βράδυ της Πέμπτης(30/11), με τους ποδοσφαιριστές του την ίδια μέρα έχουν προγραμματισμένη προπόνηση στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη(28/11) έχει δύο παιχνίδια:
Pirin Blagoevgrad – Etar
Dunav Ruse – Levski Sofia

Την Πέμπτη (30/11) θα διεξαχθούν τρία παιχνίδια:
Vitosha Bistritsa-Lokomotiv Plovdiv
Vereya-Ludogorets Razgrad
PFC CSKA-Sofia-Septemvri Sofia

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.