ΕΛΑΜ: Δώρισαν πυροσβεστικό σύστημα στην κοινότητα της Κακοπετριάς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛΑΜ: Δώρισαν πυροσβεστικό σύστημα στην κοινότητα της Κακοπετριάς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα πυροσβεστικό σύστημα παραχώρησε στην κοινότητα της Κακοπετριάς το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, στο πλαίσιο περιοδείας του Υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Χρίστου Χρίστου.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ αναφέρει:

"Περιοδεία στην Κακοπετριά είχε την Κυριακή 26/11 ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Χρίστος Χρίστου, μαζί με στελέχη του Κινήματός μας. Το κλιμάκιο του ΕΛΑΜ αφού αρχικά εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, ακολούθως προχώρησε σε διανομή έντυπου υλικού στους κατοίκους του χωριού.

Η πρωινή δράση κορυφώθηκε στο Κοινοτικό Μέγαρο Κακοπετριάς όπου έγινε παράδοση Πυροσβεστικού Συστήματος από τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και Υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Χρίστο Χρίστου, στον Κοινοτάρχη και το Κοινοτικό Συμβούλιο της Κακοπετριάς.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, πιστό στην προεκλογική του δέσμευση ότι χρήματα της κομματικής χορηγίας θα διατίθενται προς όφελος του Λαού, αγόρασε ένα πυροσβεστικό σύστημα το οποίο παραχώρησε στην κοινότητα της Κακοπετριάς, ώστε να καλύψει την ευαίσθητη σε πυρκαγιές περιοχή της Σολέας. Με την κίνηση αυτή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βοηθά στα μέγιστα στην πρόληψη και καταστολή των πυρκαγιών, κάτι που θα έπρεπε να έχει πράξει η κυβέρνηση, που σφυρίζει αδιάφορα.

Ο Κοινοτάρχης της Κακοπετριάς ευχαρίστησε το ΕΛΑΜ για την στήριξή του και για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν σε ολόκληρη την Κύπρο είτε πριν, είτε μετά τις εκλογές. Άλλωστε το ΕΛΑΜ, όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε σε όλους πως η δράση του δεν είναι προεκλογική!"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE