Προστέθηκαν οι βροχές στο «μενού» του καιρού – Αναμένονται σχεδόν καθημερινά

Προστέθηκαν οι βροχές στο «μενού» του καιρού – Αναμένονται σχεδόν καθημερινά

Ασθενής χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Δευτέρας 27/11 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νότιοι ως νοτιοδυτικοί γενικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά αργότερα ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη 28/11 ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ, και τοπικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 19 στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 29/11 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες αλλά σταδιακά αναµένεται αισθητή βελτίωση. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Πέµπτη 30/11 και την Παρασκευή 1/12 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE