Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας στη Μάνδρα Αττικής - Στους 22 οι νεκροί από τις πλημμύρες

Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας στη Μάνδρα Αττικής - Στους 22 οι νεκροί από τις πλημμύρες

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας 27/1 στη Μάνδρα Αττικής ανεβάζοντας, έτσι σε είκοσι δύο τον αριθμό των θυμάτων από τις πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική.


Η σορός εντοπίστηκε κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου, σημείο στο οποίο εντοπίστηκαν και άλλοι νεκροί, ενώ δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί αν πρόκειται για τον άνδρα του οποίου η τύχη αγνοείται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.