ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Από τα ΜΜΕ έμαθαν για τη για το περιστατικό στην Επιθεώρηση Εργασίας

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Από τα ΜΜΕ έμαθαν για τη για το περιστατικό στην Επιθεώρηση Εργασίας

Από τα μέσα ενημέρωσης πληροφορήθηκαν το περιστατικό φωτιάς σε λεωφορείο εν κίνηση του ΟΣΕΛ στην Λακατάμια το πρωί της Δευτέρας οι λειτουργοί του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Συγκεκριμένα όπως μας εξήγησε η προϊστάμενη του Επαρχιακού Γραφείου Λευκωσίας του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, Γιαννούλα Θεοδουλίδου, η Αστυνομία ενημερώνει το τμήμα της σε περιπτώσεις όπου υπάρχει τραυματισμός εργαζόμενου.

Παρόλα αυτά η κ. Θεοδουλίδου δήλωσε στο ThemaOnline ότι μόλις ενημερώθηκε το Τμήμα από δημοσιεύματα για το περιστατικό, έχει σταλεί επιθεωρητής στο σημείο αφού ο οδηγός είναι εργαζόμενος και άρα το Τμήμα θα διερευνήσει το ζήτημα.

Πάντως, όπως μας εξήγησε η προϊστάμενη του Επαρχιακού Γραφείου, τα αίτια της φωτιάς θα εξαρτώνται εκτός από τα ευρήματα του Τμήματος της, και από τα ευρήματα της Ηλεκτρομιχανολογικής Υπηρεσίας όπως επίσης και της Τροχαίας.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE