«Νέα διαταραχή από τα βορειοδυτικά έρχεται να επηρεάσει την Κύπρο με βροχές κατά περιόδους» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Νέα διαταραχή από τα βορειοδυτικά έρχεται να επηρεάσει την Κύπρο με βροχές κατά περιόδους» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Τάσος Ιεροδιακόνου, ένας εκ των ερασιτεχνών μετεωρολόγων, που χρησιμοποιούν τα social media για να ενημερώνουν το κοινό της Κύπρου, «κτύπησε» και την Κυριακή 26/11, όπου δίνει την δική του πρόγνωση καιρού για το επόμενο διάστημα.

 

«Νέα διαταραχή από τα βορειοδυτικά έρχεται να επηρεάσει την Κύπρο με βροχές κατά περιόδους», αναφέρει αρχικά ο κ. Ιεροδιακόνου, για να προσθέσει ότι:«Ασταθές το καιρικό σκηνικό τις επόμενες ημέρες με σκάφη και ψυχρό μέτωπο».

Επίσης, ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος αναφέρει ότι, «χαμηλό βαρομετρικό κινείται νοτιοανατολικά προς Ελλάδα και από εκεί θα ακολουθήσει ανατολική-βορειοανατολική πορεία χωρίς να έρχεται προς εμάς αλλά θα ευννοήσει σε ασταθές καιρικό σκηνικό με βροχές».

Δείτε πιο κάτω όλα όσα αναφέρει ο Τάσος Ιεροδιακόνου και τις προβλέψεις του για το επόμενο διάστημα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE