«Νέα διαταραχή από τα βορειοδυτικά έρχεται να επηρεάσει την Κύπρο με βροχές κατά περιόδους» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Νέα διαταραχή από τα βορειοδυτικά έρχεται να επηρεάσει την Κύπρο με βροχές κατά περιόδους» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Τάσος Ιεροδιακόνου, ένας εκ των ερασιτεχνών μετεωρολόγων, που χρησιμοποιούν τα social media για να ενημερώνουν το κοινό της Κύπρου, «κτύπησε» και την Κυριακή 26/11, όπου δίνει την δική του πρόγνωση καιρού για το επόμενο διάστημα.

 

«Νέα διαταραχή από τα βορειοδυτικά έρχεται να επηρεάσει την Κύπρο με βροχές κατά περιόδους», αναφέρει αρχικά ο κ. Ιεροδιακόνου, για να προσθέσει ότι:«Ασταθές το καιρικό σκηνικό τις επόμενες ημέρες με σκάφη και ψυχρό μέτωπο».

Επίσης, ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος αναφέρει ότι, «χαμηλό βαρομετρικό κινείται νοτιοανατολικά προς Ελλάδα και από εκεί θα ακολουθήσει ανατολική-βορειοανατολική πορεία χωρίς να έρχεται προς εμάς αλλά θα ευννοήσει σε ασταθές καιρικό σκηνικό με βροχές».

Δείτε πιο κάτω όλα όσα αναφέρει ο Τάσος Ιεροδιακόνου και τις προβλέψεις του για το επόμενο διάστημα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE