Εκθείασε την ΑΕΚ ο Έλσνερ: «Θέλουμε χρόνια να φτάσουμε το επίπεδο της»

Εκθείασε την ΑΕΚ ο Έλσνερ: «Θέλουμε χρόνια να φτάσουμε το επίπεδο της»

Ο προπονητής της Πάφου Λούκας Έλσνερ μίλησε στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου στην οποία αναφέρθηκε για την απόδοση της ομάδας του, εκθειάζοντας ταυτόχρονα τον τρόπο που αγωνίστηκε το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Έλσνερ:

«Δεν μπορείς να πεις και πολλά. Απλά να συγχαρούμε τον αντίπαλο για το ποδόσφαιρο που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο. Θα μιλήσουμε για δυο πράγματα. Μας έλειπαν κάποια πράγματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μας. Θέλουμε χρόνια και πολλά πράγματα για να φτάσουμε στο επίπεδο της ΑΕΚ. Αν κάτι μετανιώνουμε είναι πως δώσαμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο. Ήμασταν αδύναμοι στη δημιουργία ευκαιριών και στην ανάπτυξη. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά δε θα σταματήσουμε να δουλεύουμε και να προοδεύουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Στις πολιτικές στήριξης των νέων ζευγαριών και των οικογενειών, με στόχο τη δημογραφική ανάκαμψη της Κύπρου, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE