Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός 17χρονος σε αυλή σχολείου
Τραγωδία στην Πάφο με νεκρό 17χρονο ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής ενώ ήταν με φίλους του στο προαύλιο τεχνικής σχολής, έχασε τις αισθήσεις του.
«Αδικούμαστε από το παιχνίδι. Αξίζαμε σήμερα να κερδίσουμε. Πριν από την φάση του γκολ και μετά η ΑΕΛ μας έκανε μία ή δύο φάσεις αν δεν κάνω λάθος. Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο. Βρήκαμε πολύ πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες από αυτές της ΑΕΛ. Οφείλαμε και έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε για διάφορους λόγους.
Ευχαριστούμε τον κόσμο. Δεν ήταν εύκολο για κανένα με τέτοιο καιρό. Έδειξε αυτοσυγκράτηση σε αρκετά σημεία του αγώνα. Θέλαμε να κερδίσαμε αλλά δεν ήρθε, βλέπουμε μπροστά. To αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, όχι η εμφάνιση».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις