ΕΛΛΑΔΑ

Έφτασε η ώρα της κρίσης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Έφτασε η ώρα της κρίσης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ένοχη , όπως έχει προτείνει η εισαγγελέας ή αθώα, όπως η ίδια ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή; Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε. Στις 11.30 το πρωί η πρόεδρος του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας Μαρίνα Ευαγγέλου, μετά από πολύμηνη διαδικασία , που συμπλήρωσε τους 15 μήνες, θα ανακοινώσει την ετυμηγορία ενόρκων και τακτικών δικαστών για την υπόθεση του θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας .

Η απαγγελία της απόφασης αναμένεται να γίνει σε μία κατάμεστη από κόσμο δικαστική αίθουσα με την ίδια την κατηγορούμενη να περιμένει την κρίση της δικαιοσύνης γι αυτή την πρώτη υπόθεση, καθώς ανεξάρτητα από την απόφαση έχει μπροστά της και τη δεύτερη δίκη, που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά στους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Παρών θα είναι και ο πρώην σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης

Η εισαγγελέας της έδρας Ευαγγελία Σπυριδωνίδου στην 12ωρη αγόρευσή της αναφέρθηκε σε όλα εκείνα τα στοιχεία που την οδήγησαν ,απευθυνόμενη σε τακτικούς δικαστές και ενόρκους, να ζητήσει την ενοχή της κατηγορούμενης και για τα δύο κακουργήματα για τα οποία δικάζεται, δηλαδή για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία από πρόθεση υποστηρίζοντας ότι «η Τζωρτζίνα έζησε ό,τι πιο εφιαλτικό μπορεί να ζήσει ένα παιδί».

Παρών στη δίκη θα είναι και ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στεκόμενος απέναντί της και ζητώντας από την δική του πλευρά δικαιοσύνη για το παιδί του.

Η ίδια πάντως , η Ρούλα Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή έχει αρνηθεί πως έχει κάνει κακό στο παιδί της ,ενώ και ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας στην πολυήμερη αγόρευσή τους παρέθεσε όλα εκείνα τα στοιχεία που κατά την άποψή του δείχνουν ότι η εντολέας του δεν είναι ένοχη της βαρύτατης αξιόποινης πράξης που της αποδίδεται.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top