ΔΙΕΘΝΗ

Ιράκ: Σκότωσαν γνωστή TikToker έξω από το σπίτι της

Ιράκ: Σκότωσαν γνωστή TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad.

Η επίθεση έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή Ζαγιούνα, στα ανατολικά της Βαγδάτης, και καταγράφηκε από κάμερα παρακολούθησης.

Το βίντεο δείχνει έναν ένοπλο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα να πυροβολεί και να σκοτώνει επί τόπου την Σαουάντι. Πηγή της αστυνομίας της Βαγδάτης επιβεβαίωσε στο CNN τη γνησιότητα του βίντεο.

Η Σαουάντι ήταν δημοφιλής στο TikTok, όπου μοιραζόταν βίντεο να χορεύει με εφαρμοστά ρούχα.

Στο παρελθόν, τα βίντεο αυτά κρίθηκαν ακατάλληλα από τη δικαστική εξουσία του Ιράκ. Η TtikToker καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση για το «έγκλημα της παραγωγής και δημοσίευσης διαφόρων ταινιών και βίντεο που περιέχουν άσεμνες και απρεπείς εκφράσεις, παραβιάζοντας τη δημόσια ευπρέπεια και τα χρηστά ήθη», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιρακινής δικαιοσύνης.

@om.fahd9

معليكم بلكفشهًً 😜🤣🤣🤣🐆🐆🐆😡

♬ الصوت الأصلي - om.fahd9

Δεν είναι η πρώτη ιρακινή προσωπικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχει γίνει στόχος επιθέσεων.

Μια άλλη δημοφιλής ιρακινή προσωπικότητα του TikTok, ο Μουρ Αλσαφάρ, γνωστός ως Noor BM, πυροβολήθηκε θανάσιμα στη Βαγδάτη τον Σεπτέμβριο του 2023. Δημοσίευε σύντομα βίντεο σχετικά με τη μόδα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ, ενώ συχνά χόρευε και με μουσική.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top