ΟΡΜΗΔΕΙΑ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗ: Είχε προγραμματιστεί να μπει χειρουργείο – Το λάθος με το κράνος…

ΟΡΜΗΔΕΙΑ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗ: Είχε προγραμματιστεί να μπει χειρουργείο – Το λάθος με το κράνος…

Η παράλειψη να φορέσει κράνος διαδραμάτισε, δυστυχώς, ρόλο στον σοβαρό τραυματισμό του 19χρονου ποδηλάτη στην Ορμήδεια νωρίς το απόγευμα (γύρω στις 14:50, 14/11).

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο νεαρός που έχασε την ισορροπία του και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι, δεν έφερε προστατευτικό κράνος. Ο 19χρονος μετά την μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, είχε υποστεί αιμάτωμα στο κεφάλι. Διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Λευκωσίας 19χρονος που έπεσε από ποδήλατο – Σοβαρή η κατάσταση της υγείας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες -

Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες -

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE