Ερτουγρούλογλου:«Δεν είναι εφικτό να εξευρεθεί λύσημε τους Ελληνοκύπριους ούτε με 500 χρόνια διαπραγματεύσεων»

Ερτουγρούλογλου:«Δεν είναι εφικτό να εξευρεθεί λύσημε τους Ελληνοκύπριους ούτε με 500 χρόνια διαπραγματεύσεων»

Τη θέση ότι δεν είναι εφικτό να εξευρεθεί λύση στο Κυπριακό με τους Ελληνοκύπριους ούτε με 500 χρόνια διαπραγματεύσεων, διατύπωσε ο ψευδοϋπεξ των κατεχομένων Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει λύση ενόσω εφαρμόζονται "εμπάργκο" - κατά την έκφρασή του - εναντίον των Τουρκοκυπρίων.

Σε δηλώσεις του στα κατεχόμενα, ανέφερε ακόμα ότι από τώρα και στο εξής εάν επαναρχίσουν οι συνομιλίες, αυτές θα διεξαχθούν μεταξύ "δύο κρατών." Οι Τ/κ, συνέχισε, δεν θα επιτρέψουν να χαθούν άλλα χρόνια σε διαπραγματεύσεις, σημειώνοντας ότι ήδη πέρασαν 50 χρόνια με μια ειρηνευτική διαδικασία συνομιλιών μέσω των ΗΕ και οι διαπραγματεύσεις για ομοσπονδία έχουν αποτύχει. Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE