Τα ονομαστήριά του άγει τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Τα ονομαστήριά του άγει τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Τα ονομαστήριά του άγει τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, και την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, στις 4:30 το απόγευμα  θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Ιωάννου  του Χρυσοστόμου, στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Της  Ακολουθίας του Εσπερινού θα προστεί ο Αρχιεπίσκοπος.

Ανακοίνωση από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου αναφέρει ότι ανήμερα των ονομαστηρίων του Αρχιεπισκόπου, θα τελεσθεί  Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προϊσταμένου του Κύπρου Χρυσόστομου, και πάλι στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννου. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Αρχιεπίσκοπος θα δεχθεί τις ευχές των επισήμων και του λαού, στο Μέγα Συνοδικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE