Ντυμένος γυναίκα επιχείρησε να ταξιδέψει από την Αθήνα στην Αυστρία, Σύρος πρόσφυγας

Ντυμένος γυναίκα επιχείρησε να ταξιδέψει από την Αθήνα στην Αυστρία, Σύρος πρόσφυγας

Το ανδρόγυνο από τη Συρία, που επιχείρησε να ταξιδέψει από την Αθήνα στη Βιέννη, έχοντας, μάλιστα μαζί του ένα παιδί, ήταν τελικά δύο άνδρες οι οποίοι συνελήφθησαν από τις Αρχές του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης.

Συγκεκριμένα, δύο άνδρες από τη Συρία - ο ένας ντυμένος γυναίκα - επιχείρησαν να περάσουν τον έλεγχο διαβατηρίων προσκομίζοντας γνήσια ταξιδιωτικά έγγραφα αλλά και άδεια παραμονής στη Γερμανία, το ένα εκ των οποίων είχε εκδοθεί για άλλο άτομο, θηλυκού γένους. Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE