«Αφεντικό» η Εϊμπάρ (Αποτελέσματα – video)

«Αφεντικό» η Εϊμπάρ (Αποτελέσματα – video)

Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι απέναντι στην Αλαβές πήρε η Εϊμπάρ, που επικράτησε με σκορ 2-1 μέσα στο «Μεντιθορόθα». Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζορντάν στο 33ο λεπτό, ενώ το έργο τους έγινε ακόμη πιο εύκολο στο φινάλε του ημιχρόνου καθώς ο Σάντος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (45’).

Στο 69’ ο Σαρλς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης στο 83’, η Αλαβές μείωσε με τον Μπουργκουΐ στις καθυστερήσεις (90+1’), όμως δεν πρόλαβε να σώσει τον βαθμό.

 

Έτσι, η Εϊμπάρ έφτασε τους 14 βαθμούς και άνοιξε στο +7 την διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα, η Αλαβές παρέμεινε στην τελευταία θέση, όπου ισοβαθμεί με την Λας Πάλμας στους 6.

Δείτε το video:

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 24/11
Θέλτα-Λεγανές 1-0
(27′ πέν. Άσπας)

Σάββατο 25/11
Αλαβές-Έιμπαρ 1-2
(90+1′ Μπουργκουΐ – 33′ Ζορντάν, 69′ Σαρλς)

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάλαγα
Μπέτις-Ζιρόνα
Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης

Κυριακή 26/11
Λα Κορούνια-Μπιλμπάο
Σοσιεδάδ-Λας Πάλμας
Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη
Βαλένθια-Μπαρτσελόνα

Δευτέρα 27/11
Εσπανιόλ-Χετάφε

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE